Tips bij

Neusverkoudheid

Neusverkoudheid. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf! Omdat er verschillende oorzaken van jouw neusverkoudheid zijn hebben we diverse tips voor je verzameld. Blijft de neusverkoudheid langdurig aanhouden of vertrouw je de situatie niet neem dan contact op met je huisarts.

Verder lezen
packshot
Nisita bij neusverkoudheid

Griep

Griep daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Omdat er verschillende symptomen zijn hebben wij diverse tips voor je verzameld. Blijft de griep langdurig aanhouden of vertrouw je de situatie niet neem dan contact op met je huisarts.

Verder lezen
packshot
Trachitol bij beginnende keelpijn

Diarree

Diarree daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Omdat er verschillende symptomen zijn hebben wij diverse tips voor je verzameld. Blijft de diarree langdurig aanhouden of vertrouw je de situatie niet neem dan contact op met je huisarts.

Verder lezen
packshot
Losimed Duo bij acute diarree

Verkoudheid

Verkoudheid daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Omdat er verschillende symptomen zijn hebben wij diverse tips voor je verzameld. Blijft de verkoudheid langdurig aanhouden of vertrouw je de situatie niet neem dan contact op met je huisarts.

Verder lezen
packshot
isla verlicht keel- en verkoudheidsklachten

Keelpijn

Keelpijn. Daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Omdat de pijn in je keel meerdere oorzaken kan hebben we diverse tips voor je verzameld. Blijft de pijn langdurig aanhouden of vertrouw je de situatie niet neem dan contact op met je huisarts.

Verder lezen
packshot
Trachitol bij beginnende keelpijn

Hoest

Hoest daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Omdat er verschillende soorten hoest zijn hebben we diverse tips voor je verzameld. Blijft de hoest langdurig aanhouden of vertrouw je de situatie niet neem dan contact op met je huisarts.

Verder lezen
packshot
Prospan bij vastzittende hoest en kriebelhoest