Terug naar overzicht

Nog meer inzicht in de griepverspreiding

Het Griepalert.nl platform is nogmaals uitgebreid met nieuwe informatie en statistieken. Op deze manier wordt de griep in Nederland nog inzichtelijker en wordt per postcode elke dag de actualiteit bijgewerkt.

door Redactie

Alles wat heerst in kaart

Op de nieuwe ‘heerst-er pagina’s’ lees je wat en waar iets heerst. Bijvoorbeeld waar in Nederland keelpijn het meest voorkomt én hoe vaak een melding van keelpijn is gemaakt in het afgelopen uur, dag, week en maand. Daarbij ook de statistieken van precies een jaar geleden om trends te ontdekken. Bekijk in welke 10 top postcodes verantwoordelijk zijn voor de meeste meldingen…

Per postcodegebied een nieuwsbericht

Wat heerst er in de buurt? Per postcodegebied een uitgebreid beschreven bericht over welke symptomen voornamelijk worden gemeld. Wat de trend is en welke kleurcode het postcodegebied draagt. Wat melden mede inwoners en welke trend is zichtbaar? Daarnaast kan men zich nog steeds aanmelden voor een ALERT waarin wordt gealarmeerd als de griep of andere symptomen zich in de omgeving aandoen.

Producten van fuufoo.nl

Ook nieuw: er worden producten ingeladen van de website fuufoo.nl. Op dit platform worden zelfzorgproducten beoordeeld op basis van gebruikerservaringen. De ingeladen producten zijn gerelateerd aan griep en verkoudheids- klachten zoals hoest en keelpijn.